Ακυρώσεις – Επιστροφές – Αλλαγές

Έχει γίνει η μέγιστη προσπάθεια, ώστε οι φωτογραφίες και τα κείμενα που εικονίζουν και συνοδεύουν τα κοσμήματα στην σελίδα κάθε προϊόντος, να δίνουν μία όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτική εικόνα για το προϊόν.

Επίσης, από πλευράς μας, φροντίζουμε όλα τα προϊόντα να ελέγχονται σχολαστικά πριν αποσταλούν και να αποθηκεύονται με τρόπο ώστε να μη φθείρονται κατά την αποστολή.

Αναπόφευκτα, η φύση των ηλεκτρονικών αγορών χαρακτηρίζεται από την έλλειψη φυσικής επαφή με το προϊόν πριν την αγορά. Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε δεν καλύπτουν τις προσδοκίες σας, μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας.

Επίσης, στην περίπτωση που κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας παρατηρήσετε ότι τα προϊόντα εμφανίζουν κάποιο ελάττωμα, έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε και να επιστρέψετε την παραγγελία σας.

Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να συνοδεύεται από την αίτηση επιστροφής των προϊόντων και θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

Η αίτηση επιστροφής γίνεται είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικά με την εκτύπωση, συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης μαζί με τα προϊόντα. Μόλις λάβουμε την αίτηση επιστροφής των προϊόντων, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, πριν γίνει αποδεκτό το αίτημα.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιστρέφονται και οι συσκευασίες δώρου που τα περιέχουν και αποστέλλονται μαζί, θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, να είναι ακριβώς στην κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτη, χωρίς να έχει σημειωθεί παρέμβασή του πελάτη για την επισκευή τους. Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να συνοδεύονται από τα παραστατικά αγοράς τους.

Στην περίπτωση που πρόκειται για παραγγελία δώρου, οφείλετε να μας έχετε ενημερώσει, ώστε να συμπεριλάβουμε στη συσκευασία κάρτα αλλαγής. Δικαίωμα αλλαγής σε περίπτωση δώρου, υπάρχει για χρονικό διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς και εφόσον τα προϊόντα είναι στην κατάσταση που ήταν κατά την παραλαβή και συνοδεύονται από την κάρτα αλλαγής.

Σημείωση: Στα ανωτέρω, όπου αναφέρεται ότι “τα προϊόντα είναι στην κατάσταση παραλαβής” εννοείται ότι τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και δεν λείπει τίποτα από τη συσκευασία τους.

Οποιοδήποτε ένδειξη ότι τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί, ακυρώνει τη δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής τους.

Στις περιπτώσεις ακύρωσης – επιστροφής, είτε σας επιστρέφουμε το χρηματικό ποσό της παραγγελίας, εάν το επιθυμείτε είτε αντικαθιστούμε το προϊόν με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερης αξίας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τη διαφορά στην τιμή.

Στην περίπτωση αλλαγής δώρου, που συνοδεύεται από κάρτα αλλαγής, αντικαθιστούμε το προϊόν με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής του πελάτη, ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην περίπτωση επιλογής προϊόντος μεγαλύτερη αξίας, η διαφορά της τιμής επιβαρύνει τον πελάτη.

Εάν ζητηθεί εκ νέου αποστολή της παραγγελίας μετά την επιστροφή του προϊόντος, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της νέας αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς, μόνο στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στην περίπτωση απώλειας αποστολής επιβεβαιωμένης από την εταιρεία courier, πραγματοποιούμε επιστροφή στον πελάτη της χρηματικής αξίας του προϊόντος το οποίο είχε παραγγείλει, καθώς και του ποσού των εξόδων αποστολής που είχε καταβάλει για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

Δεν ευθυνόμαστε για τη μη παραλαβή της παραγγελίας σας εξαιτίας δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσης από την πλευρά του πελάτη κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.