Αποστολή – Παραλαβή

Παραλαβή προϊόντων από το φυσικό κατάστημα

Το εργαστήριο / εκθετήριό μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ευαγγελιστρίας 22, 4ος όροφος, Γρ.9) Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο χώρο μας είτε για να κάνετε επιτόπου τις αγορές σας είτε για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς ή με μήνυμα, για να κλείσουμε το ραντεβού σας.

Για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα και χρειάζεται να κατασκευαστούν, η παραλαβή μπορεί να πραγματοποιηθεί το συντομότερο σε 7 εργάσιμες ημέρες και μόνο εφόσον έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή της παραγγελίας.

Αποστολή προϊόντων

Τα προϊόντα που παραγγείλατε, αποστέλλονται εντός και εκτός Αττικής με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier στη διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται στο τελικό στάδιο της ηλεκτρονικής αγοράς. Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 150€ (τελική τιμή παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Η δωρεάν αποστολή ισχύει για όλη την Ελλάδα για δέματα έως 2 kgr και αφορά μόνο στη χρέωση μεταφορικών και όχι στη χρέωση αντικαταβολής.

Ο χρόνος αποστολής από το εργαστήριό μας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, ενώ για τα μη άμεσα διαθέσιμα ο προβλεπόμενος χρόνος αποστολής είναι 7 εργάσιμες ημέρες.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τις δυνατότητες της εταιρείας μεταφορών. Σε κανονικές συνθήκες ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ διαφοροποιείται κατά τις περιόδους με αυξημένο φόρτο εργασιών. Δεν φέρουμε ευθύνη για καθυστέρηση στην παραλαβή, η οποία αφορά στη λειτουργία της εταιρίας courier, όπως για παράδειγμα απεργίες, καιρικές συνθήκες, υπερβολικός φόρτος εργασιών. Επίσης, δεν ευθυνόμαστε για τη μη παραλαβή της παραγγελίας σας εξαιτίας δήλωσης λανθασμένης διεύθυνσης παράδοσης κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Τα προϊόντα και η συσκευασία δώρου που τα συνοδεύει είναι συσκευασμένα με τρόπο που να προστατεύονται κατά την αποστολή τους.

Η εταιρεία ΕΛΤΑ courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-17:00 Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρεία courier θα αφήσει γραπτή ειδοποίηση στην είσοδο του παραλήπτη, θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 10 εργάσιμες ημέρες και θα επικοινωνήσει με τον παραλήπτη στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του, με γραπτό μήνυμα.

Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και παρέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στο εργαστήριό μας.

Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείται να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.

Έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες κάτω των 150€ διαμορφώνονται ως εξής:

  • Εντός Αττικής 3€
  • Εκτός Αττικής 3€
  • Εντός Αττικής με αντικαταβολή 5€
  • Εκτός Αττικής με αντικαταβολή 5€

Ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά τη διαδικασία της παραγγελίας.

Οι παραπάνω τιμές για τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. και ισχύουν για δέματα έως 2kg, τα οποία αποστέλλονται και παραδίδονται Δευτέρα έως Παρασκευή. Για δέματα άνω των 2kgr υπάρχει υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης – παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείται να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.