Τρόποι πληρωμής – Ασφάλεια συναλλαγών

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Πληρωμή με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα στο εργαστήριο/εκθετήριο μας (πληρωμές με μετρητά είναι εφικτές για ποσά έως 500 ευρώ)
  2. Πληρωμή με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω της υπηρεσίας Alpha e-Commerce της τράπεζας ALPHA BANK και είναι απόλυτα ασφαλής. Αποδεκτές είναι οι ακόλουθες κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
  3. Πληρωμή με αντικαταβολή τη στιγμή της παράδοσης στο διανομέα της εταιρείας courier με την οποία συνεργαζόμαστε. Για τη χρέωση της υπηρεσίας, βλ. «Έξοδα αποστολής». Η πληρωμή με αντικαταβολή στο χώρο σας πραγματοποιείται με μετρητά (πληρωμές με μετρητά είναι εφικτές για ποσά έως 500 ευρώ). Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα πραγματοποιείται μόνο κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία courier.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιείται κρυπτογράφηση TLS. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να της αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού